Bedrijfsfitness

Bedrijven investeren steeds meer in de gezondheid, veiligheid en vitaliteit van hun werknemers. Meer dan de helft heeft daarvoor een plan van aanpak, driekwart voert actief verzuimbeleid en 72 procent investeert bewust in een gezonde en veilige werkplek.
Dat blijkt uit de Bedrijfsgezondheidscheck van Menzis en MKB-Nederland, die door vijfhonderd ondernemers is ingevuld.

Een zieke werknemer kost u als werkgever gemiddeld € 250,- per dag. Niet alleen betaalt u zijn of haar loon door, u moet ook voor een vervanger zorgen of genoegen nemen met productiever- lies. En wat als uw werknemer langdurig ziek dreigt te blijven? Met een goede verzuimverzekering beperkt u deze risico’s, maar beter nog is om hier preventief in te investeren.

In onze aanpak richten wij ons op de fysieke en mentale fitheid van uw werknemers en daar plukt iedereen de vruchten van. Vervolgens bieden we oplossingen om de fitheid te verbeteren en dragen we op een positieve manier bij aan de teamspirit binnen uw bedrijf. Dit doen we met een speciaal ontwikkeld programma voor bedrijven, het Business Health Program.

In dit programma laten wij u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Voor een periode van 12 maanden gaan uw werknemers aan de slag met hun leefstijl. Met motiverende begeleiding, inspirerende workshops en doeltreffende trainingen brengen wij de gezondere, fittere en energiekere versie van uw werknemers naar boven. En dit zie je terug op de werkvloer. Met het Business Health Program zullen zowel uw werknemers, als u als werkgever, de voordelen ervaren van fit personeel en daar- mee een gezond bedrijf!

Heb je interesse in het business health program?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

    Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

    Menu