Bootcamp

Wil jij trainen als een militair! Een mix van trainingen die in het leger worden gegeven.

Je weet van tevoren nooit welke training er op het programma staat. We maken gebruik van 3 disciplines: bootcamp, speedmars en circuittraining. Het doel is om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren door intense groepstrainingen, gedurende de periode van een uur. Door het sporten in teamverband, sport je intensiever, dan wanneer je dit individueel zou doen. Er wordt veel gebruik gemaakt van oefeningen met het lichaamseigen gewicht en natuurlijke trainingsmaterialen zoals boomtakken, autobanden, touwen, munitiekisten en houten balken.

Deze exclusieve training van NumberOne is de meest complete en afwisselende trainingsvorm voor heel het lichaam in de buitenlucht. Voor elk niveau toegankelijk! Lijkt het je leuk om met ons mee te trainen en wil jij meer informatie, over trainingsdagen en tijden? Neem contact met ons op. ​

doe de online intake

Wil jij weten of sporten bij NumberOne wat voor jou is? Om te kijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden bij het behalen van jouw doel, hebben we een online intakeformulier. Zo weten we precies hoe we jou het beste kunnen helpen met behalen van je doel!

Menu