Men’s Boxing

Weer de hele werkdag naar vervelende mensen moeten luisteren, of uren in de file gestaan? Dan is er niets lekkerder dan je in het zweet te werken met een potje boksen en je frustraties te botvieren op een bokszak. Bokstraining is één van de beste volledige trainingen. Bij ons krijg je boksles van echte toppers met ruime ervaring in deze tak van sport.

In deze les verbeter je de behendigheid en werk je aan jouw zelfvertrouwen, conditie en kracht. Leer verschillende stoottechnieken op de handschoenen, pads en bokszak. Wij zijn zowel actief voor recreatieboksers als wedstrijdboksers.

Alle benodigdheden voor het boksen zoals handschoenen en bandage kunnen bij de boksschool worden geleend, later kan je deze als je wil bij ons aanschaffen. Lijkt het je leuk om met ons mee te trainen en wil jij meer informatie, over trainingsdagen en tijden? Neem contact met ons op.

doe de online intake

Wil jij weten of sporten bij NumberOne wat voor jou is? Om te kijken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden bij het behalen van jouw doel, hebben we een online intakeformulier. Zo weten we precies hoe we jou het beste kunnen helpen met behalen van je doel!

Menu