Diëtiste

Heeft u last van vermoeidheid of andere lichamelijke klachten? Wilt u afvallen, maar blijft uw gewicht schommelen? Of sport u fanatiek en wilt u het maximale uit uw prestaties halen? De diëtiste is een specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en leefstijl. Tanja behandeld mensen met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Samen met u kijkt ze naar wat het beste past bij uw lichaam en huidige leefstijl.
Tanja Oomen is diëtiste en personal trainer bij NumberOne Personal Training. Naast het geven van persoonlijk voedings- of dieetadvies kan zij u ook coachen op het gebied van beweging en/of sport.

VOOR WIE?

​Als diëtiste is Tanja er voor iedereen die vragen of begeleiding nodig heeft met betrekking tot voeding of specifieke diëten. Omdat Tanja ook personal trainer is, kijkt zij verder dan alleen uw voeding; voor beweeg- en sportadvies bent u ook aan het juiste adres!

​Voorbeelden van dieetbehandelingen:
Overgewicht en obesitas
Ondergewicht, ongewenst gewichtsverlies
Maag- en darmklachten, zoals prikkelbare darmsyndroom, diarree en obstipatie
Hoog cholesterolgehalte
Een hoge bloeddruk
Diabetes (insuline onafhankelijk)

Voorbeelden van voedingsadviezen:
Voeding tijdens en na de zwangerschap
Vegetarische en veganistische voeding
Voeding bij sport

IS EEN VERWIJZING NODIG?
De diëtist is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Een aantal zorgverzekeraars stellen een verwijzing verplicht.

VERGOEDING EN TARIEVEN
In 2019 wordt de dieetbehandeling tot drie uur per jaar per persoon vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt verrekend met het verplicht eigen risico van €385,- per jaar. Diëtistenpraktijk Tanja Oomen heeft in 2019 een contract afgesloten met DSW, Menzis, VGZ en Caresq. Als u niet verzekert bent bij een van deze zorgverzekeraars betaalt u mijn factuur eerst zelf. Daarna kunt u de rekening voor vergoeding indienen bij uw zorgverzekeraar, het is mogelijk uw dieetbehandeling 75-100% vergoed te krijgen via uw zorgverzekeraar.

Behandeling  Prijs
 Intake consult (60 minuten gesprek, 30 minuten uitwerktijd)  €90,-
 Eerste vervolgconsult (30 minuten)  €30,-
Kort consult/telefonisch consult (15 minuten) €15,-

INTAKEGESPREK
De behandeling start met een intakegesprek van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en bespreken we wat uw doelen zijn. Op basis van uw doelstelling(en) zal ik gerichte vragen stellen m.b.t. uw leefstijl, klachten en eetgewoontes. ​

KWALITEIT
Als diëtiste staat Tanja ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is zij aangesloten bij Diëtisten Coöporatie Nederland. Daarnaast volgt Tanja regelmatig bijscholingen en cursussen om haar kennis up-to-date te houden. De kwaliteit van uw behandeling is dus gewaarborgd.

OPENINGSGESPREK
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Consulten vinden alleen plaats op afspraak.

Indien u de afspraak wil annuleren of verzetten kan dit kosteloos tot maximaal 24 uur voor aanvang van het consult, anders zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.

Menu