Groepslessen

We hadden al een aantal groepslessen in ons aanbod, maar per 1 april wordt dat aanbod nog groter. We gaan verschillende soorten groepslessen op verschillende momenten aanbieden. Hieronder vind je een overzicht van welke les op welk moment wordt gegeven, en wat voor soort work-out het precies is. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje via de knop onder de afbeelding!

Every Minute On the Minute
Bij​ Every Minute on the Minute (EMOM) heb je een minuut om een bepaald aantal herhalingen uit te voeren. Heb je dat aantal na 50 seconden gehaald, dan heb je 10 seconden rust. Heb je de volle minuut nodig, dan moet je in één keer door naar de volgende oefening!

KETTLEBELL
Bij de Kettlebell training is de Kettlebell een half uur lang je beste vriend! Je wordt op verschillende manieren aan het werk gezet en doet zo een pittige full-body training in 30 minuten.

High Intensity Interval Training (HIIT)
Voor de mensen die wel van een uitdaging houden, bieden we een HIIT-training aan. De inhoud van die work-out verschilt, maar één ding is zeker; je hartslag gaat een half uur door het dak! Je uithoudingsvermogen gaat met grote stappen vooruit als je regelmatig meedoet met de HIIT.

Bekijk het groepsles schema
Klik voor vergroting
Groepslesrooster
Menu