Groepslessen

Personal training is één op één. Maar NumberOne biedt meer aan dan alleen dat. Wij hebben diverse Small Group Trainingen waar je aan deel kunt nemen. In groepjes van maximaal zes personen blijf je in beweging en werk je aan je fitheid. Hieronder vind je een overzicht van welke les op welk moment wordt gegeven, en wat voor soort work-out het precies is. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje via de knop onder de afbeelding!

LET OP! Een abonnement voor de groepslessen kost €95,- per 4 weken.
Je kunt dan 24 weken lang tot wel 10 groepslessen per week volgen!

Every Minute On the Minute
Bij​ Every Minute on the Minute (EMOM) heb je een minuut om een bepaald aantal herhalingen uit te voeren. Heb je dat aantal na 50 seconden gehaald, dan heb je 10 seconden rust. Heb je de volle minuut nodig, dan moet je in één keer door naar de volgende oefening! De meest intense full-body workout die je kunt bedenken!

KETTLEBELL
Bij de Kettlebell training is de Kettlebell een half uur lang je beste vriend! Je wordt op verschillende manieren aan het werk gezet en doet zo een pittige full-body training in 30 minuten.

High Intensity Interval Training (HIIT)
Voor de mensen die wel van een uitdaging houden, bieden we een HIIT-training aan. De inhoud van die work-out verschilt, maar één ding is zeker; je hartslag gaat een half uur door het dak! Je uithoudingsvermogen gaat met grote stappen vooruit als je regelmatig meedoet met deze full-body workout.

BBB (Buik, Billen, Benen)
De drie populairste B’s voor vrouwen om te trainen: Buik, Benen en Billen. Billen, benen en buik zijn voor de meeste vrouwen iets dat zij graag strakker en meer gespierd zouden willen zien. De training is ingericht met cardio- en krachtoefeningen. Je verbrand veel calorieën en je werkt tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

BOOTCAMP
Wil jij trainen als een militair! Een mix van trainingen die in het leger worden gegeven.

Je weet van tevoren nooit welke training er op het programma staat. We maken gebruik van 3 disciplines: bootcamp, speedmars en circuittraining. Het doel is om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren door intense groepstrainingen, gedurende de periode van een uur. Door het sporten in teamverband, sport je intensiever, dan wanneer je dit individueel zou doen. Er wordt veel gebruik gemaakt van oefeningen met het lichaamseigen gewicht en natuurlijke trainingsmaterialen zoals boomtakken, autobanden, touwen, munitiekisten en houten balken.

BOXING

Bokstraining is één van de beste volledige trainingen. Bij ons krijg je boksles van echte toppers met ruime ervaring in deze tak van sport. In deze les verbeter je de behendigheid en werk je aan jouw zelfvertrouwen, conditie en kracht. Leer verschillende stoottechnieken op de handschoenen, pads en bokszak. Alle benodigdheden voor het boksen zoals handschoenen en bandage kunnen bij ons worden geleend!

Bekijk het groepsles schema
Klik voor vergroting
Menu