Onze werkwijze

Wat betreft fitness programma’s zijn er diverse mogelijkheden bij NumberOne Personal Training. Wij bieden verschillende opties om te sporten onder begeleiding. Onze gecertificeerde en gediplomeerde personal trainers helpen jou om je doel te realiseren. Heb je overtollige kilo’s die je kwijt wilt? Of ben je zwanger (geweest) en wil je fit blijven? Voor iedereen heeft NumberOne een passend programma. Bekijk hieronder het aanbod, en begin vandaag nog met de eerste stap richting jouw einddoel!

Fit 4 Life

Fit 4 Life is ontwikkeld voor als jij jouw doelen al hebt behaald en deze vast wil houden. Blijf er goed uitzien en onderhoud je lichaam. Wil jij progressie blijven maken, dan sluit dit programma perfect aan op de andere programma’s die wij aanbieden. Je hebt hard gewerkt om het resultaat te behalen dat je wilde. Met duidelijke doelen ben je aan de slag gegaan toen je begon. Het heeft je bloed zweet en tranen gekost om zo ver te komen. Dit resultaat mag er zijn, je ben trots op jezelf, wij zijn trots op jou.

Fit 4 Business

Een personal trainer is de stok achter de deur om te werken aan jouw visitekaartje. Voel je fitter en onderneem energieker. Als ondernemer heb je te maken met stress. Je hoofd even leegmaken en bezig zijn met jezelf creëert ruimte voor nieuwe ideeën. Zit je hele dagen achter je bureau, in de auto of in vergaderingen? Vind je dat je te weinig tijd hebt om te sporten? Maar wil je graag werken aan je conditie en algehele gezondheid? Dan is Fit 4 Business de beste keus

Fit 4 Mom

Ben jij een aanstaande moeder die begeleiding wenst bij het sporten? Of ben je pas moeder geworden en vind je het lastig om weer een gezonde leefstijl op te pakken? Kortom: wil jij begeleiding om zo fit mogelijk naar de bevalling toe te werken en leren hoe je een gezonde leefstijl kan behouden na de bevalling? Volg dan de Fit4Mom programma van NumberOne Personal Training.

Fit 4 Overweight

Je voelt je er niet meer lekker bij en je wilt er van af. Maar naar een sportschool gaan waar iedereen je ziet? Dat is niks voor jou. Bij ons is er het Fit 4 Overweight programma. Speciaal voor mensen met overgewicht. Wij bieden ondersteuning op verschillende vlakken, zoals voeding en mindset. Waarbij de mindset in het begin het meest belangrijk zal zijn. Bij overgewicht gaat het cliché: “Ieder pondje gaat door het mondje” niet op. Er zijn meer aspecten die aandacht nodig hebben.

Fit 4 Senior

Dit programma geeft 55-plussers de kans alles uit hun leven te halen. Wil je nog lang van jouw (klein)kinderen genieten? Door te sporten blijf je vitaler en houd je allerlei ouderdomskwaaltjes (langer) buiten de deur. De sportprestatie wordt door jouw trainer aangepast op jouw niveau. Hoe ouder je wordt hoe beter. Je kunt langer van je leven en je familie genieten en leuke dingen blijven doen. Met de jaren komen meestal ook de gebreken. Dat hoeven geen grote gebreken te zijn, maar je lichaam is al zo lang in de running, dat er op cruciale plekken in je lijf slijtage ontstaat.

Fit 4 Two

Een personal training sessie op maat, maar dan voor twee. De kracht is om elkaar uit te dagen! Wil je gebruik maken van de kracht van personal training, maar zoek je ook een de uitdaging van competitie? Dan kun je ook in duo gaan trainen. Bij uitstek geschikt voor mensen die in tweetallen willen trainen en samen aan conditie en kracht willen werken. Ben je al bij een sportschool geweest en vond je alleen ook maar alleen? Of trainde je in een grote groep en voelde je je verloren? Het Fit 4 Two is personal training met een twist.

Bedrijfsfitness

In dit programma laten wij u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Voor een periode van 12 maanden gaan uw werknemers aan de slag met hun leefstijl. Met motiverende begeleiding, inspirerende workshops en doeltreffende trainingen brengen wij de gezondere, fittere en energiekere versie van uw werknemers naar boven. En dit zie je terug op de werkvloer. Met het Business Health Program zullen zowel uw werknemers, als u als werkgever, de voordelen ervaren van fit personeel en daar- mee een gezond bedrijf!

Boxing

Weer de hele werkdag naar vervelende mensen moeten luisteren, of uren in de file gestaan? Dan is er niets lekkerder dan je in het zweet te werken met een potje boksen en je frustraties te botvieren op een bokszak. Bokstraining is één van de beste volledige trainingen. Bij ons krijg je boksles van echte toppers met ruime ervaring in deze tak van sport.

Wij begrijpen dat een boksschool soms best intimiderend kan zijn om binnen te stappen. Om die reden hebben wij bokslessen speciaal voor vrouwen.

Military Training

Deze exclusieve training van NumberOne is de meest complete en afwisselende trainingsvorm voor heel het lichaam in de buitenlucht. Voor elk niveau toegankelijk!We maken gebruik van 3 disciplines: bootcamp, speedmars en circuittraining. Het doel is om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren door intense groepstrainingen, gedurende de periode van een uur.

BBB-training

Pak de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen. Deze les is speciaal voor vrouwen, die hun ‘probleem gebieden’ extra aandacht willen geven.

Benieuwd naar onze programma’s of heb je vragen over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Menu