Fit 4 Business

fit, uithoudingsvermogen, flexible

Trainen wanneer het jou uitkomt

Geen tijd? Een personal trainer is de stok achter de deur om te werken aan jouw visitekaartje. Voel je fitter en onderneem energieker. Als ondernemer heb je te maken met stress. Je hoofd even leegmaken en bezig zijn met jezelf creëert ruimte voor nieuwe ideeën. Zit je hele dagen achter je bureau, in de auto of in vergaderingen? Vind je dat je te weinig tijd hebt om te sporten? Maar wil je graag werken aan je conditie en algehele gezondheid? Dan is Fit 4 Business de beste keus.

Niet alleen als ondernemer heb je het druk en ben je de hele dag in touw, ook met een drukke baan lijkt er weinig tijd over te blijven om eens lekker te sporten en aan je gezondheid te werken. Je weet dat het belangrijk is, maar het schiet er altijd bij in. Met een personal trainer heb je altijd een stok achter de deur om wél te sporten. Of je nu ondernemer bent of manager bij een bedrijf uiteindelijk ben jij als persoon het visitekaartje van het bedrijf. Je wilt er goed en representatief uitzien.

Misschien een paar kilo minder wegen of strakker in je lijf zitten. Dit kan al het verschil maken in hoe jij je voelt en dagelijks beweegt. Fit 4 Business is voor drukke ondernemers (en zakenmensen) die zelf hun sporttijd willen bepalen en indelen met behulp van een personal trainer. Om zo het beste uit zichzelf en hun sporttijd te halen.

Ben jij die ondernemer (of zakenpersoon) dan is Fit 4 Business de beste keus voor jou. Wil jij ook een stok achter de deur? Wil jij trainen wanneer het jou uitkomt? Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op. De BTW is voor ondernemers aftrekbaar.

vraag een adviesgesprek aan

    Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

    Menu