Fit 4 Life

fit, cardio, flexible

Een mooie uitdaging

Fit 4 Life is ontwikkeld voor als jij jouw doelen al hebt behaald en deze vast wil houden. Blijf er goed uitzien en onderhoud je lichaam. Wil jij progressie blijven maken, dan sluit dit programma perfect aan op de andere programma’s die wij aanbieden. Je hebt hard gewerkt om het resultaat te behalen dat je wilde. Met duidelijke doelen ben je aan de slag gegaan toen je begon. Het heeft je bloed zweet en tranen gekost om zo ver te komen. Dit resultaat mag er zijn, je ben trots op jezelf, wij zijn trots op jou.

En nu? Nu wil je dat resultaat behouden. Het Fit 4 Life programma is daarop ingericht. Ben je tevreden met de resultaten die je hebt behaald, dan daagt dit programma je uit om die resultaten vast te houden. Het maakt niet uit om wat voor resultaat het gaat; Gewicht, Spieren, ​Fitheid, Lenigheid, Conditie. Fit 4 Life helpt jou je behaalde resultaat te behouden en daagt je uit om je grenzen toch te blijven verleggen.

Alleen behaalde resultaten behouden kan ervoor zorgen dat oefeningen je niet meer uitdagen. Het doel is om het training uitdagend te houden. Dat kunnen wij op verschillende vlakken doen; Mindset, Training, Voeding, Herstel. Efficiënter trainen om het beste effect te bereiken ook op langere termijn. Wat moet je daar voor doen als het gaat om mindset, maar ook voeding en herstel zijn belangrijke onderdelen die wij niet mogen vergeten.

Met meer aandacht voor bovenstaande gebieden, kun jij nog meer halen uit het resultaat dat je al hebt behaald.
Wil jij je resultaten behouden en niet terugvallen in vervelende oude gewoonten? Wil jij weten wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie over blijvend resultaat voor de lange termijn, Fit 4 Life.

vraag een adviesgesprek aan

    Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

    Menu