Fit 4 Mom

fit, duo

Informatie opvragen

  Voor aanstaande en nieuwe moeders

  Ben jij een aanstaande moeder die begeleiding wenst bij het sporten? Of ben je pas moeder geworden en vind je het lastig om weer een gezonde leefstijl op te pakken? Kortom: wil jij begeleiding om zo fit mogelijk naar de bevalling toe te werken en leren hoe je een gezonde leefstijl kan behouden na de bevalling? Volg dan de Fit4Mom programma van NumberOne Personal Training.

  Voor wie?
  Het Fit4Mom programma is een volledig uitgewerkt leefstijl programma voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties, kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Het programma bestaat uit functionele trainingen waarbij de nadruk ligt op het werken aan een sterke rompstabiliteit (core stability) en het versterken van de grote spiergroepen en bekkenbodem. Daarnaast bevat het programma ook een stukje theorie, waarbij voeding, de bekkenbodem, de bevalling en het behoud van een gezonde leefstijl voor jou en de baby aan bod komen. ​

  Hoe ziet het programma eruit?
  Het programma bestaat uit 1-op-1 trainingen waarbij de personal trainer jou de persoonlijke aandacht kan geven die je verdient. Zo kunnen wij genoeg aandacht besteden aan de uitvoering van oefeningen tijdens de trainingen en eventuele vragen beantwoorden.

  Trainingen
  Wil jij graag functioneel en veilig trainen tijdens en na de zwangerschap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tanja is een gediplomeerd trainster met de juiste kennis op het gebied van sporten tijdens de zwangerschap.
  Tijdens de trainingen focussen we op:

  • Rompstabiliteit (core stability) en houding
  • Het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen
  • Het versterken van de grote spiergroepen
  • Het versterken van de bekkenbodemspieren
  • Herstel van de buikspieren na de bevalling

  Voeding
  Wat je kunt doen tegen misselijkheid of bij een ijzertekort? Twijfel je of jouw voedingsinname wel optimaal is voor jou (en je baby). Jij en je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in conditie te blijven en goed te groeien. Tijdens de trainingen zal Tanja volop aandacht besteden aan voeding.

  Interesse?
  Neem dan contact op om een intakegesprek in te plannen zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

  Informatie opvragen

   Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

   Menu