Fit 4 Overweight

fit, cardio, uithoudingsvermogen

Wordt de beste versie van jezelf

Word de beste versie van jezelf met dit transformatie programma. Hoeveel kilo wil jij kwijt? Geen fabelachtige diëten of een duur trainingsconcept waar je niks mee op schiet. Door bewust te worden van jouw slechte gewoontes en het veranderen daarvan creëer je keihard resultaat. Niemand zit te wachten op overgewicht. Jij ook niet. En toch is het gebeurd. Overgewicht ontstaat al bij een buikomvang van 80cm (vrouw) en 94cm (man). Het lijkt een ruime omvang, maar als je gaat meten zie je je er sneller aan zit dan je dacht.

Je voelt je er niet meer lekker bij en je wilt er van af. Maar naar een sportschool gaan waar iedereen je ziet? Dat is niks voor jou. Bij ons is er het Fit 4 Overweight programma. Speciaal voor mensen met overgewicht. Wij bieden ondersteuning op verschillende vlakken, zoals voeding en mindset. Waarbij de mindset in het begin het meest belangrijk zal zijn. Bij overgewicht gaat het cliché: “Ieder pondje gaat door het mondje” niet op. Er zijn meer aspecten die aandacht nodig hebben.

Het gaat niet alleen om hoe je eruit ziet, maar ook hoe jij je daarbij voelt. En wat je zelf aan en met die gevoelens kunt doen. Misschien ben je wel een emotie-eter of een stress-eter? Het gaat om het vinden van een balans, tussen gezond leven, een gezonde mindset en een uitdagende training. Het één kan niet zonder het ander. De focus ligt op de balans in je leven. Samen gaan wij die balans zoeken, zodat je lekker in je vel zit en je goed voelt tussen je oren. Wil jij af van je overgewicht? Wil jij je goed voelen in je lijf en in je hoofd? Neem dan contact op voor meer informatie over ons Fit 4 Overweight programma.

vraag een adviesgesprek aan

    Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

    Menu