Fit 4 Senior

fit, cardio, uithoudingsvermogen, groep, flexible

Vitaal het leven door

Dit programma geeft 55-plussers de kans alles uit de laatste fase van hun leven te halen. Wil je nog lang van jouw (klein)kinderen genieten? Door te sporten blijf je vitaler en houd je allerlei ouderdomskwaaltjes (langer) buiten de deur. De sportprestatie wordt door jouw trainer aangepast op jouw niveau. Hoe ouder je wordt hoe beter. Je kunt langer van je leven en je familie genieten en leuke dingen blijven doen. Met de jaren komen meestal ook de gebreken. Dat hoeven geen grote gebreken te zijn, maar je lichaam is al zo lang in de running, dat er op cruciale plekken in je lijf slijtage ontstaat.

Denk bijvoorbeeld aan je gewrichten die slijten en aan de spieren die stijver worden. Dat hoeft je niet tegen te houden om te genieten van je leven en actief te blijven. Voor veel mensen is actief blijven het probleem niet, maar het vitaal en energiek blijven is een ander verhaal. Met een programma speciaal voor senior besteden wij aandacht aan juist het vitaal en energiek blijven en het soepel houden van spieren en gewrichten. Hierdoor blijven jouw activiteiten leuk en kun je leuke actieve dingen blijven doen met je kinderen en kleinkinderen. Je stopt niet met spelen omdat je ouder wordt, je wordt ouder omdat je stopt met spelen.

De oefeningen die wij je voorschotelen dagen je uit om je grenzen te verleggen, zodat je niet bang hoeft te zijn voor ‘suffe’ senioren gym. Haal alles uit je leven wat je kunt en ervaar dat ouder worden je niet hoeft tegen te houden om te genieten en actief te zijn. Wil je vitaal en energiek het leven door? Wil jij je niet laten tegenhouden door je leeftijd? Neem dan contact op voor meer informatie over ons Fit 4 Senior programma.

vraag een adviesgesprek aan

    Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

    Menu