Fit 4 Two

cardio, kracht, uithoudingsvermogen, duo

Voor de dynamic duo’s

Een personal training sessie op maat, maar dan voor twee. De kracht is om elkaar uit te dagen! Wil je gebruik maken van de kracht van personal training, maar zoek je ook een de uitdaging van competitie? Dan kun je ook in duo gaan trainen. Bij uitstek geschikt voor mensen die in tweetallen willen trainen en samen aan conditie en kracht willen werken. Ben je al bij een sportschool geweest en vond je alleen ook maar alleen? Of trainde je in een grote groep en voelde je je verloren? Het Fit 4 Two is personal training met een twist. ​

​Je traint niet alleen, je traint met z’n twee. Jij bepaalt met wie je komt trainen:
Je partner, Je beste vriendin, Je beste vriend, Je vader, Je moeder, Je zoon, Je dochter.

Trainen in duo zorgt ervoor dat je elkaar scherp houdt en uitdaagt. Het gaat er niet om om je aan elkaar te meten. Het gaat om motivatie bij jouw specifieke oefeningen. Wij stemmen het programma zo veel mogelijk af op de individuele mogelijkheden en er zullen onderdelen in zitten die jullie samen oppakken. Samen sta je sterk. Met z’n tweeën is het lastiger om onder de afspraak uit te komen, omdat je verantwoording aan elkaar aflegt. Een commitment om elkaar te helpen een doel te bereiken.

Je motiveert elkaar en ondersteunt als het een keer niet lekker loopt. Met de kracht van een personal trainer en de uitdaging van elkaar kom je verder. Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je verder komen, kom dan samen. Personal training voor twee is voordeliger, want de kosten worden gedeeld. Wil jij ook verder komen en je doel bereiken met een trainingsbuddy? Neem dan contact op voor meer informatie over Fit 4 Two.

vraag een adviesgesprek aan

    Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

    Menu