Team

Jij wilt een doel bereiken. Met onze hulp kom je sneller waar je wilt zijn. Onze trainers van Team NumberOne staan voor jou klaar. Onze trainers zijn ervaren en hebben een gedegen opleidingsachtergrond. Op hun unieke wijze begeleiden zij jou naar blijvend en zichtbaar resultaat.

Het NumberOne team stelt zich hieronder aan je voor. Maak kennis en kies de trainer die bij jou past!

KENNY OOSTERHOFF

Personal Trainer / Eigenaar

Als oud marinier weet ik als geen ander hoe je moet presteren onder moeilijke omstandigheden. Mijn kennis en ervaring zet ik in om resultaten te behalen, daar waar andere mensen stoppen ga ik door. Het is mijn missie op een positieve manier bij te kunnen dragen aan jouw vitaliteit en gezondheid.

Yoeri van Giessen

Personal Trainer / Manager

Jou helpen het gewenste resultaat bereiken is voor mij het mooiste van mijn werk. Ik zie mensen zelfverzekerder, vrolijker en fitter worden! Mijn visie is om een juiste balans te vinden tussen voeding en beweging. Ik inspireer jou in het maken van de juiste keuzes, om een gezond leven te leiden.

Tanja Oomen

Personal Trainer / Diëtiste

Mijn grote passies zijn voeding en sport. Mijn kennis hierover deel ik graag met jou, zodat jij je gezonder en fitter voelt. Ik ben Personal Trainer en ik begeleid jou optimaal met jouw leefstijl. Bij NumberOne voel ik mij op mijn plek, omdat wij staan voor persoonlijke aandacht op het gebied van beweging en voeding.

Michael Harland

Bokstrainer / Personal Trainer

Na jaren zelf te hebben gebokst, geef ik sinds 2007 bokslessen. Ik ben een gediplomeerd bokstrainer en sinds dit jaar ook internationaal gediplomeerd als bokstrainer. Mijn doel is om jou kennis te laten maken met het “echte” boksen en jou de voordelen te laten ervaren op zowel fysiek als mentaal gebied.

Michael Brunswijk

Personal Trainer

Sport heeft voor Michael altijd centraal gestaan. Voor zijn carrière als personal trainer heeft Michael jarenlang topsport beoefend als profvoetballer. Hierdoor weet hij als geen ander wat ervoor nodig is om doelen te bereiken en gewenste resultaten te behalen. Dagelijks helpt Michael met veel plezier en motivatie mannen/vrouwen richting het lichaam waar ze trots op zijn!

Taha Erdem

Personal Trainer / Bokstrainer

Taha is een gedreven trainer met een geheel eigen manier van lesgeven. Als hij ergens aan begint dan maakt hij het ook af. Dit verlangt hij ook van zijn klanten. Met veel opgedane ervaring in de boks-sport, weet hij jou naar grotere hoogte te brengen. Taha werkt het liefst met mensen en dat zie je ook direct terug in zijn communicatie en open houding.

Jesse de Lange

Personal Trainer / Bokstrainer

Met ruime ervaring bij het korps mariniers, de brandweer en in de bokssport, begeleidt Jesse mensen naar het hoogst haalbare. Hij haalt heel veel positieve energie uit de persoonlijke begeleiding en het coachen van mensen op het gebied van sport en voeding. Jesse stopt niet tot dat hij jouw doel heeft bereikt!

Lisanne Kools

Administratief medewerker

Verbinden en krachten bundelen, met die visie en werkwijze draag ik op de achtergrond graag mijn steentje bij. Als actief sporter en met mijn kennis van de administratief werkzaamheden kan ik NumberOne ondersteunen en zorgen dat de Personal Trainers doen waar ze goed in zijn. Zo houden zij volledige focus op de ontwikkeling en training van de leden. Ieder heeft zijn/haar vakgebied en door dat te delen en samen te voegen ontstaan sterke samenwerkingsverbanden, dit draagt bij aan het resultaat en de groei van NumberOne. Daar maak ik graag deel van uit!

Wil jij ons team komen versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar…
– Personal trainers
– Stagiaire sport
– Stagiaire marketing

Wij bieden veel vrijheid. Je denkt mee om NumberOne Personal Training Delft naar een hoger level te willen.

  • Weet jij ook van aanpakken?
  • Wil je meer vrijheid?
  • Wil je meedenken?
  • Wil jij ons team komen versterken?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m contact met je op.
Ook gezonder, fitter en de beste versie van jezelf bereiken?

Menu