Team

Jij wilt een doel bereiken. Met onze hulp kom je sneller waar je wilt zijn. Onze trainers van Team NumberOne staan voor jou klaar. Onze trainers zijn ervaren en hebben een gedegen opleidingsachtergrond. Op hun unieke wijze begeleiden zij jou naar blijvend en zichtbaar resultaat. Of je nu op zoek bent naar voedingsadvies bij een diëtist of gericht wilt sporten met een personal trainer, wij koppelen je aan de trainer die het best aansluit bij jouw doelen.

Het NumberOne team stelt zich hieronder aan je voor. Maak kennis!

KENNY OOSTERHOFF

Personal Trainer / Eigenaar

Als oud marinier weet ik als geen ander hoe je moet presteren onder moeilijke omstandigheden. Mijn kennis en ervaring zet ik in om resultaten te behalen, daar waar andere mensen stoppen ga ik door. Het is mijn missie op een positieve manier bij te kunnen dragen aan jouw vitaliteit en gezondheid.

Yoeri van Giessen

Personal Trainer / Manager

Jou helpen het gewenste resultaat bereiken is voor mij het mooiste van mijn werk. Ik zie mensen zelfverzekerder, vrolijker en fitter worden! Mijn visie is om een juiste balans te vinden tussen voeding en beweging. Ik inspireer jou in het maken van de juiste keuzes, om een gezond leven te leiden.

TANJA OOMEN

Personal Trainer / Diëtiste

Mijn grote passies zijn voeding en sport. Mijn kennis hierover deel ik graag met jou, zodat jij je gezonder en fitter voelt. Ik begeleid jou optimaal met jouw leefstijl. Bij NumberOne voel ik mij op mijn plek, omdat wij staan voor persoonlijke aandacht op het gebied van beweging en voeding.

HANNEKE DESAUNOIS

Personal Trainer/Voedingsconsulent

Het is mijn passie om mensen stap voor stap naar hun doelstelling te begeleiden. Ik probeer al mijn kennis en ervaring te delen om mijn klanten te helpen bij leefstijlaanpassingen. Elke verandering begint met het aanpassen van je gewoonten. Ik ben echt een mensen mens en dat zul je ook merken als je bij mij komt trainen.

Number 01 Dewi Breman

DEWI BREMAN

Personal Trainer

Van jongs af aan heb ik al een passie voor sport. Ik heb op hoog niveau geturnd waarbij mij motto altijd was ‘’opgeven is geen optie’’. Mijn motto breng ik graag op jou over tijdens de training. Dit doe ik door je te motiveren en het beste uit je naar boven te halen. Ik vind mijn werk ontzettend mooi omdat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw gezondheid en vitaliteit.

Inayat Wiegeraad

INAYAT WIEGERAAD

Personal Trainer

Sport, fitness en voeding zijn mijn grote passie. Vanuit mijn passie mensen ondersteunen in het creëren van nieuwe leefstijl gewoontes en het behalen van hun doelen is het leukste wat er is. Ieder mens is anders en ieder mens heeft baat bij zijn of haar eigen aanpak. Dat maakt personal training zo leuk! Vanuit mijn kennis en ervaring ga ik samen met jou op zoek naar jouw eigen balans te vinden tussen plezier en je fysieke en mentale gezondheid.

JEFFREY BORN

Personal Trainer

Sport heeft mij altijd al gefascineerd. Daarom ben ik al op mijn 17e begonnen met het geven van personal training. Ik had al snel door dat ik echt een rol van betekenis kan spelen voor mensen. Mijn aanpak maakt hen zelfverzekerd, sterker, fitter, en vooral vrolijker. Mensen op de juiste manier naar hun doel te begeleiden laat mij elke dag van mijn werk genieten.

TOM DE ZUTTER

Personal Trainer

Ik krijg energie van het stellen van doelen en daarnaartoe werken. Of je een doel hebt om naar toe te werken of fitness als een uitlaatklep gebruikt; ik ga graag met jou aan de slag om het onderste bij jou uit de kan te halen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal gaan we je grenzen verleggen en zorgen wij er samen voor dat jij je fitter, vitaler en energieker voelt!

DANIËL VAN OOSTEN

Personal Trainer

Sport is altijd al een groot deel van mijn leven geweest. Ik haal hier voldoening en plezier uit. Naast personal trainer ben ik gymdocent op een basisschool. Als gymdocent help ik kinderen motorisch beter te worden, ze met plezier te laten sporten en fit te laten blijven. Deze passie voor sport wil ik ook graag overdragen op jou. Mijn doel is om samen op een verantwoorde manier jouw doelen te behalen.

MICHAEL HARLAND

Personal Trainer / BOKSTRAINER

Na jaren zelf te hebben gebokst, geef ik sinds 2007 bokslessen. Ik ben een gediplomeerd bokstrainer en sinds dit jaar ook internationaal gediplomeerd als bokstrainer. Mijn doel is om jou kennis te laten maken met het “echte” boksen en jou de voordelen te laten ervaren op zowel fysiek als mentaal gebied.

LISANNE KOOLS

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Verbinden en krachten bundelen, met die visie en werkwijze draag ik op de achtergrond graag mijn steentje bij. Als actief sporter en met mijn kennis van de administratief werkzaamheden kan ik NumberOne ondersteunen en zorgen dat de Personal Trainers doen waar ze goed in zijn. Zo houden zij volledige focus op de ontwikkeling en training van de leden. Ieder heeft zijn/haar vakgebied en door dat te delen en samen te voegen ontstaan sterke samenwerkingsverbanden, dit draagt bij aan het resultaat en de groei van NumberOne. Daar maak ik graag deel van uit!

Wil jij ons team komen versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar…
– Personal trainers
– Stagiaire sport
– Stagiaire marketing

Wij bieden veel vrijheid. Je denkt mee om NumberOne Personal Training Delft naar een hoger level te willen.

  • Weet jij ook van aanpakken?
  • Wil je meer vrijheid?
  • Wil je meedenken?
  • Wil jij ons team komen versterken?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m contact met je op.
    Menu